Klasse: (zie Biertypengids)
Stijl: (zie Biertypengids)

Opmerkingen brouwer: (notities over brouwproces of smaak)

Kenmerken van het recept


Batchgrootte: 10 liter
Kooktijd: .. minuten
Maischwater: .. liter (afhankelijk van brouwsysteem)
Spoelwater: .. liter (afhankelijk van brouwsysteem)
Alcoholpercentage: ..%
Begin SG: ….
Eind SG:…
EBC: ..
EBU: ..

Mouten en andere vergistbare ingrediënten
mouten.. EBC…. gram…%
…….... EBC…. gram…%
…….... EBC…. gram…%

Hopsoorten
Hopsoorten… % alfazuur…. gram… minuten koken… IBU
……..… % alfazuur…. gram… minuten koken… IBU
……..… % alfazuur…. gram… minuten koken… IBU

Maischschema
…. °C… minuten
…. °C… minuten
…. °C… minuten
Gist en vergisting

Informatie over de vergisting en bottelen.