Klasse: (zie Biertypengids)
Stijl: (zie Biertypengids)
Opmerkingen brouwer: (notities over brouwproces of smaak)
Kenmerken van het recept
Batchgrootte: 10 liter
Kooktijd: .. minuten
Maischwater: .. liter (afhankelijk van brouwsysteem)
Spoelwater: .. liter (afhankelijk van brouwsysteem)
Alcoholpercentage: ..%
Begin SG: ….
Eind SG:…
EBC: ..
EBU: ..
Mouten en andere vergistbare ingrediënten
mouten | .. EBC | …. gram | …% |
…….. | .. EBC | …. gram | …% |
…….. | .. EBC | …. gram | …% |
Hopsoorten
Hopsoorten | … % alfazuur | …. gram | … minuten koken | … IBU |
…….. | … % alfazuur | …. gram | … minuten koken | … IBU |
…….. | … % alfazuur | …. gram | … minuten koken | … IBU |
Maischschema
…. °C | … minuten |
…. °C | … minuten |
…. °C | … minuten |
Gist en vergisting
Informatie over de vergisting en bottelen.